İç Mekan Tasarımı: Autoban


Türk tasarım stüdyosu Autoban, Nişantaşı’ndaki The House Hotel’in iç mekanını tamamladı.


The House Hotel Nişantaşı, The House Café’nin ikinci oteli. 45 odalı lüks otelde 5 çeşit oda bulunuyor: Klasik, Deluxe, junior, Teras Deluxe and Teras junior.


Odalarda kompakt bar, şaraplık ve yaşam deneyimini iyileştiren şeffaf banyo duvarları gibi çok özel ayrıntılar yer alıyor.


Otelin grafik ve keskin iç mekanına karşın Autoban akışkanlık ve yumuşak formlar oluşturacak özel bir dizi mobilya da tasarlamış.









Yazı ve Görseller: Contemporist, The House Hotel
Çeviri: Mimdap



6 Yorum
soheil asle fallah
Thanks alot about your perfect hotel.I stayed on your hotel between 04/08/2011 until 08/08/2011. I had memorable days on your hotel and never forget those days.I hope I can travel to turkey so soon. Sincerely; Soheil Asle Fallah from Iran.
Burak Solak
sade ve başarılı bir çalışma.
Ayşe Aygan
çok çok iyi bir otel yapılmış nişantaşına. avrupai ve çok kaliteli. anlaşılıyor ki istanbul bir otel cennetine iyi manada dönüşüyor. iyi örnekler çoğalıyor.
filiz akman
gerçekten çok sade ve çok özenli bir çalışma. modern, sade fakat daha çok rahatlığa, ferah kullanıma öncelik verilmiş kendisini gereksiz takıntılarla zorlamamış, olduğu gibi ancak bence yüksek bir performans sunmuş düzenleme.
Lalehan
hem de yanıbaşımızda nişantaşı’nda. otelimizin dışından da bir resim görmek isterdik her ne kadar iç dizayn sayfası olmasına karşın.
ancak çok nefis bir çalışma ve “Autoban” mimari grubunun kutlanası bir başarısı var.
Aliye Sertanlı
çok titizlenilmiş, üzerinde çok hassas çalışılmış bir proje gerçekten. bütün detaylar stil bir otel yaratmak için fazlasıyla düşünülmüş ve ortaya çok iyi bir iç mekan ürünü çıkmış. bravo.