Eroğlu Yapı tarafından Tekirdağ’da yapılan Tekira Alışveriş Merkezi 27 Kasım’da kapılarını açıyor.
Nüfusu 8 bine yakşalan, yaz aylarında ise 1.5 milyonu bulan Tekirdağ’daki en büyük alışveriş merkezi projelerinden biri olacak olan Tekira içerisinde Carrefoursa, Teknosa, Boyner, D&R markalara ev sahipliği yapacak. 32 bin metrekarelik kiralanabilir alanı bulunan alışveriş merkezinin, şehrin merkezindeki konumu ile şehrin yeni sosyal merkezi olacağı tahmin ediliyor. Tekira Alışveriş Merkezi içinde 100’e yakın mağaza, 1000 araç kapasiteli otopark alanı, 7 sinema salon, kafe ve restoranları, eğlence merkezi ve bowling salonu bulunacak.
Kaynak: Sabah



10 Yorum
edanur
bence yeni daha güzel
ayça
tekira alışveriş merkezi güzel ayrıca büyük ama daha büyüklerininde açılmasını istiyorum
cezbunur gülseven
avm ler bir ülke ve kent gerçeği ldu ve tekirdağ bu konuda mesela balıkesir gibi kendi mütavazi yerini aldı.
cüneyt alaçam
herkentin bir alışveriş merkezine kavuşması sorgulanacak birşey bunda şüphe görmüyorum. fakat bu günkü realitede kentlerin bu eğilimin tamamen dışında kalabilmesini doğrusu ya öngöremiyorum.
cezbunur gülseven
bütün şehirler gibi tekirdağımızda avm sine kavuştu. bence bazı eksiklikleri var daha ama bir adımdır netice itibariyle. ileriki yıllarda daha büyükleri belki.
emre
allahtan birde avm nin sayfası olsaydı daha süper olurdu
ragıp yazar
merhaba ben ragıp yazar orduluyum tekira nın inşaatında çalıştım büyük bir iş merkezi şimdiki halini çok merak ediyorum inşallah bir gün görmeye geleceğim tekirdağa hayırlı olsun selamlar
ali
açıldı da ne oldu 10 gun güzel ondan sonra sinek avla
dağlı
tekirdağ ın nüfusu 8 bin değil 800 bin.
tekirdağlı
valla bi açılsa ne güzel olurdu. acaba hangi sanatçının geleceğinden haberiniz varmı????????:D