Tuğçe Tezer ile “Antakya Yürünebilir Tarih Turu”

1 Dakika Okuma Süresi

 

Sevgili dostlar merhaba,

Haftaya okul dönemi başlamadan önce, 23 Şubat 2025 günü saat 12:00-14:00 arasında, Kasım sonundan beri yapamadığım Antakya Yürünebilir Tarih Turu’nu yapmak istiyorum. Geçen hafta Antakya’dayken birçok arkadaşımla yaptığımız ‘keşke yine yürüsek’ konulu sohbetlerimiz, bu etkinliğin nedenini oluşturdu. Katılım tabii ki ücretsiz olacak, fakat bu defa bir kayıt formu ya da telefon numarası da olmayacak.

Ben 23 Şubat 2025 Pazar günü saat 12:00’de Köprübaşı’nda, eski müze – yeni kütüphanenin önünde oturup sizleri bekleyeceğim. Biraz bekledikten sonra da yürümeye başlayacağız. Eğer hava müsaade ederse -ki bence eder – turu bitirince orta kahvede beraber süvari kahvemizi içip sohbet edeceğiz.

Kaç kişi olacağımızı kesin olarak bilemesek de tahmin edebilmek çok iyi olurdu. Bunun için, katılmayı düşünenler bu post’u yanıtlayabilir mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir