Faizi yüzde 0,26… 75, 95 ve 125 metrekarelik konutlar 18 ay sonra teslim edilecek.

6-bin-lirasi-olan-herkes.jpgKİPTAŞ, Esenyurt 5. Etap’ta inşaatına başladığı 1088 konutu, yüzde 0,26 faiz ve 120 aya varan vade ile satışa sundu.

6000 lira peşinat bedeliyle girdikleri kurada ev almaya hak kazananlar 75, 95 ve 125 metrekarelik konutlarını 18 ay sonra teslim alacak. Vatandaşlar konutların bedellerini 600 lira civarında bedellerle kira öder gibi ödeyecek.

6 bin lirası olan herkes ev sahibi olabilecek
Vatandaşlara rahatlıkla konut alabilecek fırsatları vermek için ellerinden gelen bütün çabaları harcayacaklarını belirten Topbaş, yüzde 0.26 faizin müthiş bir rakam olduğunu ve vatandaşların mutlaka bunu değerlendirmesi gerektiğini belirtti. KİPTAŞ’ın bankalarda bulunan paralarının nemasından da vatandaş lehine istifade ettiğini anlatan Topbaş, bu sayede kredi faiz oranının düşürüldüğünü aktardı.

Projede peşinat rakamının düşüklüğüne dikkat çeken Topbaş, 6 bin lirası olan herkesin ev sahibi olacağı müjdesini verdi. Topbaş, “Taksit ne kadar verecek 620 lira. Bu 6 bin liralık peşinatı yükseltirse tabiki taksitleri düşecek. Daire 18 ay içinde teslim edilecek. 18 ay içinde zor, esas sıkıntı orada. Çünkü daireyi teslim aldıktan sonra daire değeri kira değeri kadar eş değerde. İçine girdiği zaman bir yerde kira veriyorsa ondan kurtulacak. Yada kiraya verse aynı taksidi ödeyebilecek.” diye konuştu.

Kaynak: Habertürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir