Yer: İzmir Ticaret Odası Binası Sergi Salonu
Açılış ve Kokteyl: 26 Kasım 2007 17:00
İletişim: 0232 464 25 37

idilafis.jpg

Tamer Başbuğ, Hasan Özbay ve Baran İdil, birlikte çalışmaya başlamalarının 25. yılını düzenledikleri proje sergisiyle kutluyor. Sergide, 56 panoda 43 çalışma ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ekibin mimarlık öyküsünü anlatacağı kitap çalışması ise 2008’de raflardaki yerini alacak.

Yapılan çağrıda ise şu satırlara yer verildi:

“Sevgili dostlar, meslektaşlar;

2007, Tamer Başbuğ, Hasan Özbay ve Baran İdil’in birlikte çalışmaya başlamalarının 25. yılı. Bu birlikteliği bir şirket bünyesinde ortaklaştırmalarının ise 20. yıldönümü. Bu süreye birçok proje, yapı, yarışma sığdı. Bu süre içinde birlikte çalıştığımız 48 genç mimar arkadaşımız, birçok mühendis proje ortağımız, sık sık nazımızı çeken ozalitçilerimiz, kırtasiyecilerimiz ve motivasyonumuzu arttıran birçok mimar dostumuz olmuş. Biz de bu dönemin çalışmalarından bir seçkiyi sergi haline getirip, sizlerle paylaşmak istedik.

Serginin ilk durağı İzmir: İzmir Ticaret Odası Sergi Salonunda 26 Kasım Pazartesi akşamı yapılacak ilk açılışın ardından, sergiyi Ankara ve İstanbul’da da tekrarlayacağız. Size uygun şehirde sergi vesilesiyle yapacağımız kutlamalara katılmanız bizi çok mutlu edecektir.

Aslı Özbay”

TH & İdil Mimarlık Bürosu hakkında daha fazlasını öğrenmek için tıklayın.

Bürodaki mimarların cv’leri için tıklayın.

7 Comments

  1. Sevgili Aslı, Hasan ve Baran abi’ye,
    Üniversitemize gelerek bize ve öğrencilerimize renk kattıkları için sonsuz teşekkürler..Başarılarının devamını diliyorum..
    Mehmet Tunçer

  2. Gerçekten çok önemli bir sergi bence. Önemli mimarlık bürolarımız için gelenek olmasını yürekten dilerim.

  3. Tamer Başbuğ, Hasan Özbay ve Baran İdil’in beraber çalışmalarının ürünü olan bu sergiyi ben de kutluyorum. Her biri yalnız olarak da ülkemiz mimarlığı için çok önemli isimler olan bu meslektaşlarımızın berberce geçirdikleri 25 yıl çok nadir kurulan ortaklıklar için önemli bir referans noktası.

    Bu sergi aslında mimarlık pratiğinin kurumsallaşması, ortak üretimin önem taşıması yönünde bir vurguyu bize ulaştırıyor. Şimdiden kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

  4. Tebrikler… 25 yıl meslekte beraberlik açısından çok önemli bir süreç. Üstelik bu denli üretkenlikle. İstanbul’da da tekrarlayın lütfen. Saygılar ve başarılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir