Tarih: 2 – 8 Aralık 2007
Yer: Queen Elizabeth Suite Hotel

2007 yılının son aylarına girdiğimiz günlerde Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin katkılarıyla üyelerimizin eğitim konusundaki ihtiyaçlarına yönelik olarak Antalya Eğitim Günleri programını hazırlamış bulunuyor. Program, iş yoğunluğu nedeniyle bugüne kadar şubelerdeki eğitimlere katılamamış ve yılsonuna kadar alması gereken krediyi tamamlayamamış üyelerimize, hem eğitim hem de kısa süreli tatil olanağı sağlamaktadır.

Antalya’da beş yıldızlı Queen Elizabeth Suite Hotel’de gerçekleştirilecek programda meslektaşlarımız isterlerse zorunlu eğitim olan Mimarlık Hizmetlerde Temel Kavramlar Eğitimi’ne veya SMGM’nin en çok talep edilen diğer eğitimlerine katılabileceklerdir. Bunun yanı sıra etkinlik süresince gerçekleştirilecek konferanslarda bazı meslektaşlarımız uygulamalarını sizlerle paylaşacaklardır. Üyelerimizin aileleriyle birlikte katılabilecekleri ve değişik illerden gelen meslektaşlarıyla birikimlerini paylaşabilecekleri bu huzurlu ve konforlu ortam, aynı zamanda onlara kısa süreli de olsa dinlenme olanağı da sağlayacaktır.

Bundan sonraki yıllarda gelenek haline dönüşmesini beklediğimiz Antalya Eğitim Günleri’ne hepinizi bekliyoruz. Katılım için gerekli bilgileri bu broşürde bulacaksınız.

KATILIM İÇİN;
26 Kasım 2007’ tarihine kadar,
–Konaklamasız katılımlarda eğitim bedeli hariç 35.00 YTL otel giriş ücreti ödenecektir.
— Broşürde yer alan otel rezervasyonu ve alınacak eğitimlere ilişkin bilgi formunun doldurulması,
— Ödemenin Konaklama-Eğitim Rezervasyon formunda belirtilen şekilde yapılması,
— Konaklama-Eğitim Rezervasyon formunuzu ödeme dekontunuzla birlikte, Mimarlar Odası Genel Merkezi veya bağlı olduğunuz biriminize iletmeniz gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir