Circle Talks: Mimarlıkta Genç Girişimler canlı yayın serisine, 5 Ağustos 2021 saat 20:00’da Studio V konuk olacak.

 

 

 

 

 

Circle Talks: Mimarlıkta Genç Girişimler serisinin bu oturumunda Studio V ekibini ağırlıyor. Yayında Studio V ekibini daha yakından tanımanın yanı sıra mimarlık çevrelerinde genç olma deneyimi üzerine tartışmayı da hedefliyor.

 

 

 

The Circle‘ın Studio V ekibi ile tanışıklığı İstanbul Mimarlık Festivali 2020’ye dayanıyor. Studio V, ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu, yaratıcı ve mimarlık ortamına katkısı yüksek çalışmalara imza atan genç bir ekip. Ekibin çalışmaları arasında etkinlikler, söyleşiler, paneller, yarışmalar ve dönemlik yayınlanan Kesit isimli bir dergi de yer alıyor.

 

 

 

Studio V ekibi üyeleri: Özge Altuntop (Yönetim Kurulu Başkanı), Dilara Güney (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), İlkyaz Sarımehmetoğlu (Eğitim Komitesi Başkanı), Neslihan Asena Can, Basın ve Tanıtım Komitesi Başkanı), Furkan Türk (Tasarım Komitesi Başkanı), Tuba Ünal (Kurmsal İlişkiler ve Finans Komitesi Başkanı), Elif Kabakuşak (Organizasyon Komitesi Başkanı), Güney Gürsu Tonkal (Denetim Kurulu Üyesi), Zeynep Ece Akyol (Yedek Yönetim Kurulu Üyesi), Alpcan Balcı (Yedek Yönetim Kurulu Üyesi), Ammar Nalbantoğlu (Yedek Yönetim Kurulu Üyesi)

 

 

 

Etkinlik dili Türkçe’dir. Herkese açık ve ücretsiz gerçekleşecek etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın

 

Zoom Katılım/Kayıt Bağlantısı: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Jrco5SZ0RQi23irYfF_56w

The Circle YouTube: https://youtu.be/JyDSUGSZWwM

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir