KOVİD-19 KURBANLARI İÇİN LONDRA’DA ANIT KÖPRÜ… - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
KOVİD-19 KURBANLARI İÇİN LONDRA’DA ANIT KÖPRÜ…
Share 29 Temmuz 2021

Thomas Heatherwick Hükümetle COVID-19 Kurbanları Anıtı Konusunda Görüştü

 

Thomas Heatherwick, Kovid-19 salgını kurbanlarını anmak için bir anma töreni planları konusunda bir hükümet bakanıyla görüşüyor. The Times gazetesinde yer alan bir habere göre, İngiliz tasarımcı bu yılın başında teklifi görüşmek üzere Kabine Ofisi bakanı Chloe Smith ile bir araya geldikten sonra, başbakan Boris Johnson Londra’daki St Paul Katedrali’nde bir anma töreni için bu planları destekledi. Salgının kurbanlarını onurlandırmak için “ulusun ciddi görevi”.

 

 

 

 

 

“Bu meclisteki birçok kişi gibi, Parlamento’nun karşısındaki Covid Anıt Duvarını ziyaret ettiğimde derinden etkilendim ve başkentimizin kalbinde uygun bir yansıma yeri sağlayacak olan St Paul Katedrali’nde bir anıt planını yürekten destekliyorum. ” Başbakan Johnson, Avam Kamarası’nda konuştu.

 

 

 

Boris Jonson, daha önce Thomas Heatherwick ile Londra belediye başkanıyken, Heatherwick’i Routemaster Otobüsünü yeniden tasarlaması için görevlendirdiği için birlikte çalışmıştı. Buna ek olarak, başbakan tasarımcının Thames üzerinden geçen ve asla gerçekleştirilemeyen Garden Bridge’e hayran kaldı ve bu da Birleşik Krallık’taki en büyük proje başarısızlıklarından birine işaret etti.

 

 

 

Heatherwick’in Bahçe Köprüsü’nün İşlenmiş Görüntüsü – Heatherwick Studio’nun izniyle

 

 

Thomas Heatherwick, Britanya’nın en önemli tasarımcılarından biridir. Heatherwick Studio’nun kurucusudur. Londra merkezli tasarım stüdyosu, büyük ölçekli projelere odaklanarak ve olumlu sosyal etkiye öncelik vererek binalar, mekanlar, master planlar, nesneler ve altyapılar yaratıyor.

 

 

 

Kaynak: www.arc2o.com

1 Yorum
  1. Herşeyin geçip gittiği ve unutulduğu bu dünyada Kovid kurbanlarını düşünenlerin olması bile umut verici.

    Deniz Kayacan | 29 Temmuz 2021


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org