ORHAN DİNÇ / ANKARA'DA İZ BIRAKAN MİMARLAR / Panel 18 Aralık 2020 Saat 14.00 - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
ORHAN DİNÇ / ANKARA’DA İZ BIRAKAN MİMARLAR / Panel 18 Aralık 2020 Saat 14.00
Share 17 Aralık 2020
“Ankara’da İz Bırakan Mimarlar” projesi kapsamında düzenlenen Panel #14 | Orhan Dinç, 18 Aralık 2020 Cuma, saat 14:00’te çevrimiçi etkinlik olarak yapılacaktır. Panel programını fotoğraflardan inceleyebilir, panele kaydolmak için profildeki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Ankara’da kurumsal ve kamusal kullanımlı nitelikli yapıların tasarımcısı olan, bu şekilde kentin yapılı çevresinde mekânsal açıdan önemli ve anlamlı izler bırakan, uzun yıllar boyunca eğitim ortamının içinde yer alarak bilgi ve deneyimini öğrencilerle paylaşan, mimarlık mesleğinin kurumsal işleyişi açısından önemli idari görevler üstlenen, Mimarlar Odasının çeşitli kademelerinde sorumluluk alarak mesleğin gelişmesi için özveriyle çaba gösteren ve böylelikle mimarlık ortamına önemli katkılar sağlayan Orhan Dinç’in mimarlık serüvenini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenecek olan panelde; özel bir önemi hak eden mimarı, mimarlık ortamı ile yeniden buluşturmak hedeflenmektedir.
Toplantı ile ilgili genel bilgiler:
– Toplantımız zoom platformu üzerinden webinar formatında olacaktır. İzleyicilerin kamera ve mikrofonları kapalı konumda olacak sorularını Q&A kısmından ileteceklerdir.
– Toplantı kayıtlı katılımcılarla gerçekleştirilecektir. Kaydını yaptıran izleyicilere otomatik olarak toplantı bilgileri sistem tarafından iletilmektedir.

Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org