TOKİ Gerçeği - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
TOKİ Gerçeği
Share 12 Mart 2009

6 Mart 2009 Cuma günü Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panelde Toplu Konut İdaresi tartışıldı. Prof. Dr. Ruşen Keleş’in oturum başkanlığını üstlendiği panele, Prof. Dr. Cevat Geray, CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Yüksek Mimar Oktay Ekinci, Arsa Ofisi İstanbul 1. Bölge Eski Müdürü Mustafa Demirdöven, Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Doç. Dr. Tarık Şengül ve Dr Osman Balaban ise konuşmacı olarak katıldılar.

TOKI Gercegi 1

Prof. Dr. Ruşen Keleş
»»»
Prof. Dr. Cevat Geray (AÜSBF)
»»»
CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz
»»»
Yüksek Mimar Oktay Ekinci
»»»
Mustafa Demirdöven (Arsa Ofisi İstanbul 1. Bölge Eski Müdürü)
»»»
Doç. Dr. Tarık Şengül
»»»
Dr. Osman Balaban
»»»
2 Yorum
  1. TOKİ gerçeğini konuşmacılar gün ışığına çıkaracak argümanlar geliştirmişler. TOKİ gerçeğinin yaşam gerçeğimiz haline gelmesi veyahut devletin konut edindirme fonunun böyle bir piyasa azmanı haline glişine KARŞI bir oluşumu örgütleseler diye bekliyorum.

    Destan Mitap | 13 Mart 2009

  2. TOKİ gerçeği bu kadar yere vuruluyor vurulmasına ama sosyal konut ve seri konut üretimi noktasında ciddi açılmları da kimse söylemiyor. Ben şehri tahrip etmesi ve bu denli benzer bloklardan sıkıntılıyım. Yoksa inanılmaz fiyatlara ev üretiliyor. Bundan dah ucuzu da yok üstelik.

    ruhi demir | 16 Mart 2009


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org