Mimari Tasarım Stüdyoları / Design Studios - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Mimari Tasarım Stüdyoları / Design Studios
Share 10 Ocak 2022

Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Webinar ve Sergi serisi “Mimari Tasarım Stüdyoları” 17 Ocak Pazartesi saat 20:00’da gerçekleşecek etkinlikle devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tasarım Stüdyoları Uluslararası Webinar ve Sergi etkinliklerinin üçüncüsü 17 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek.

 

 

İngilizce olarak Zoom üzerinden (Meeting ID: 5417818143 ve Passcode: 010101) yapılacak etkinliğin moderatörü Prof. Dr. Pınar Dinç Kalaycı. Konuşmacılar ise Prof. Dr. Esin Boyacıoğlu ve Doç. Dr Hilal Aycı (Gazi Üniversitesi) ile Doç. Dr. Irene Curulli (Eindhoven University of Technology, Hollanda) ve Mim. Tom Veeger (Veeger Architecture / Eindhoven University of Technology, Hollanda). Etkinlik sırasında 2 dijital sergi açılacaktır.

 

 

 

 


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org