KANAL İSTANBUL İMAR PLANINA ONAY... - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
KANAL İSTANBUL İMAR PLANINA ONAY…
Share 27 Mart 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Belediyesi’ndeki durum değerlendirme toplantısına katıldı.

 

 

 

Bakan Kurum, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Bakan Kurum toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

Kurum, “Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Kurum şöyle konuştu:

 

 

 

 

“Kanal İstanbul projesine ilişkin daha önce 1/100 bin, 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını askıya çıkarmıştık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, belediyelerimizden, kamu kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda yapılan itirazlar doğrultusunda bu itirazları değerlendirdik. 1/100 binlik planımızı geçen hafta itibariyle askıya çıkardık. 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını da itirazları değerlendirmek, vatandaşlarımızın sorunlarını problemlerini çözerek İstanbul’umuza değerine değer katacak. Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz. Bu çerçevede inşallah adımlarımızı da hızlı bir şekilde atmak suretiyle güzel İstanbul’umuza,  Kanal İstanbul projesini de kazandırıyor olacağız.”

 

 

 

 

 

Kaynak: Cumhuriyet

4 Yorum
  1. Giderayak vitesi yükseltiyorlar. Ne kadar ne yapabilirsek kardır diyorlar anlaşılan.

    mehmet rauf yılmaz | 27 Mart 2021

  2. kimler seviniyor acaba?

    peri gül | 27 Mart 2021

  3. Sonra ne yapacaklar acaba? Hayata geçmeyeceğini bilmelerine rağmen para toplama aracı olarak kullanıp, sırla kadem mi olacaklar?

    ceyhun öz | 28 Mart 2021

  4. Artık öyle zamanlar yaşıyoruz ki, tersine dönmüş bir dünyada, anlamlı hiç bir şeyin bırakılmadığı bir zamana düştük.

    Ahmet Can Kırlı | 29 Mart 2021


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org