Kabuk Tasarım Konferans Salonu... - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Kabuk Tasarım Konferans Salonu…
Share 10 Ağustos 2020

Tasarım: Conjuntos Empáticos

 

Conjuntos Empáticos, Universidad Autónoma de Guadalajara’dan (Meksika) bir mimarlık öğrencileri grubu ile işbirliği içinde, kampüs bahçesinde bir açık hava ders salonu oluşturmak için topluca bir pnömatik mimari prototipi inşa etti.

Bu eylem, gerçekleştirilecek farklı anlardan oluşur, örneğin: tasarım, desen, kesim, kaynak bağlantısı, şişirme ve keyif. Bu anlar dizisi, hedefleri teknolojik bilginin aktarılması ve eğitim alanını harekete geçirmek için belirli bir metodolojinin derinleştirilmesi olan çalıştayı, bu durumda bahçede bir alan inşa ederek özetliyor.

Öğrenciler: Karen Denisse, Rocha, Ricardo Canseco Sánchez, Carlos Cid Marin, Elizabeth Lozano Bobadilla, Diana Melisa Magaña García, Diana Mendoza Fernandez, José Jorge Puentes Larios, Blanca Citlali Ramírez Barajas, Eduardo Paulina Ramírez Díaz, Paulina Rodríguez de la Cruz, Valeria Rodríguez Sotelo, Karla Cristina Sánchez Felix, Montserrat Santos Sevilla, Andrea Sofia Ugarte lozano, Ever Louis Villafañe Espinoza, Andrea Villarreal Flores, José Manuel Román Apodaca.

Kaynak: www.architectmagazine.com

Yorum yazmak için


  Projenin temel amacı, şehir idaresi, kamusal sosyal eylem merkezi ve yerel polis karakolu da dahil olmak üzere çeşitli işlevleri tek bir binada birleştirerek Etterbeek yönetiminin kimliğini yeniden tanımlamaktı. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org