ACE Mimarlık P'not Etkinlikler Dizisi Konuğu Duygu Tüntaş - "Planlı Rastlaşmalar: Mimarlık ve Fotoğraf Üzerine” - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
ACE Mimarlık P’not Etkinlikler Dizisi Konuğu Duygu Tüntaş – “Planlı Rastlaşmalar: Mimarlık ve Fotoğraf Üzerine”
Share 22 Ocak 2019

ACE Mimarlık, P’not Etkinlikler Dizisi kapsamında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 24 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek, sıradaki etkinliğin konuğu “Planlı Rastlaşmalar: Mimarlık ve Fotoğraf Üzerine” başlıklı semineri ile Duygu Tüntaş olacak.

 

 

 

 

 

Etkinlik saat 19:30’da ACE Ofis’te gerçekleşecek. Katılım durumunuzu bildirmek için 0312 439 68 38-39-40-41 numaralı telefonlardan ACE Mimarlık’a ulaşabilirsiniz.

 

 

Etkinlik, katılamayanlar için ACE Mimarlık’ın Instagram ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlacaktır. Gelecek etkinlikler ise firmanın tüm sosyal medya hesaplarından güncel olarak takip edilebilir.

 

 

Duygu Tüntaş Hakkında

 

 

2009 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık bölümünden lisans derecesini alan Duygu Tüntaş, 2012 yılında aynı bölümden yüksek mimar, 2018 yılında da doktor unvanını almıştır. 2009-2018 yılları arasında, yüksek lisans ve doktora çalışmaları süresince ODTÜ Mimarlık bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Akademik çalışmalarına halen ODTÜ ve TED Üniversitesi Mimarlık bölümlerinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak devam eden Tüntaş, Motto Mimarlık ile katıldığı davetli ve açık mimarlık proje yarışmalarında pek çok ödül kazanmıştır. Mimari fotoğraf alanındaki çalışmalarını üniversitelerde davetli konuşmacı olarak, karma/kişisel sergileri ve yarışmalarda jüri üyelikleri ile devam ettirmektedir.


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org