Londra Freemen Okulu - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Londra Freemen Okulu
Share 2 Mayıs 2015

Tasarım: Hawkins \ Brown

 

Tasarımcı Hawkins \ Brown, Londra’daki Freemen Şehir Okulunun ilk master ilk aşamasını tamamladı.

RIBA Güney Doğu 2015 Ödülü için aday olan eserler arasında bulunan bu okul tasarımı, uygulama odaları ve bir resital salonu da dahil olmak üzere, bir yatılı yurt ve özel müzik eğitim alanını içermektedir.


Zemin Kat Plan
Londra Freemen Okulu 2. Derece olarak listelenen bir ev tarihi gerekçeyle korunmakta ve onun etrafında kendi öğretim kampüsü ile, bu eğitim yapısı bir karma eğitimi hem gündüz ve hem de yatılı okulu olarak hizmet edecektir

Yeni müzik okulunda 200 sandalyeli resital salonu, akustik niteliklere sahip özel uygulama odaları bulunmaktadır. Öğretim ve bilişim olanaklarına uygun bir tasarım düşünülmüştür. Harici bir avluyu paylaşan iki bina ile 60 yataklı yatılı ev (yurt) bulunur.

Oliver Milton, Hawkins \ Brown ortağı olarak şunları söylemiştir: “Proje, yatılı öğrenciler için önde gelen bir bölgede eğitim olanağı sunmaktadır. Böyle parlak ve zevkli bir yapıyla sürdürülebilir konaklama olarak Okul itibarını artırmak için gelişmiş, yüksek kaliteli tesisler olarak düşünülmüştür.”


Kesit AA


Susan Williams, Londra Freemen Okulu yöneticisi oalarak şunları söyledi: “Biz bu proje mimarlar Hawkins Brown ile ilişkili olmaktan gurur duyuyoruz ve yeni tesislerin tasarımı ve kalitesi ile heyecan taşıyoruz.”


Mimari: Hawkins \ Brown
Yer: Londra , İngiltere
Yıl: 2015
Fotoğraflar: Tim Crocker
Peyzaj Mimarı: BD Peyzaj
Yapı Mühendisi: HOP Tasarım Aşaması
İnşaat Mühendisi: Alan Baxter
Quantity Surveyor: Düşen
Cdm Koordinatörü: HCD
M & E: Max Fordham
Akustik: Max Fordham
Planlama Danışmanı: Nathaniel Lichfield & Partners
Ana Yüklenici: Morgan Sindall

Kaynak: Arch Daily
Çeviri: Mimdap


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org