Etkinlik Tarihi ve Saati: 13 Mayıs 2011 Cuma- 17.30
Yer: Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Ankara
Adres: Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Eti Mah. Yükseliş Sk. No 5 Maltepe / Ankara

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü “ ‘düş’tü… sonrA? ” adı altında; mimarlık eğitimi alıp, şu an aktif olarak mimarlık yaşamını sürdüren mimarlar ile mimarlık eğitimi almış ve sanatın farklı disiplinlerine yönelmiş mimar- sanatçılardan oluşan bir takvimle, tüm bu konukların ‘düş’lerini ve yaratma süreçlerini onların ağzından dinleyebileceğimiz bir söyleşi dizisi düzenliyor.

Daha önce sırasıyla mimar-fotoğraf sanatçısı Murat Germen, mimar Alişan Çırakoğlu ve mimar- müzisyen Ferman Akgül, mimar Defne Önen ve mimar Cem İlhan’ı ağırlayan ‘düş’tü…sonrA?’ söyleşileri, 13 Mayıs 2011 Cuma Günü ise mimar Kerem Yazgan ile yoluna devam ederek mimar ve mimar/sanatçılarla; ‘yaratma süreçlerini’ masaya yatırmayı hedefliyor.

Söyleşilere ek olarak, tüm bu amaca daha iyi hizmet edebilmesi için, söyleşi günlerinden bir hafta öncesiyle başlayacak, birer hafta süreli dijital sergiler oluşturuyor.

‘düş’tü…sonrA?’ söyleşileri tüm katılımcılarını, altıncı ve bu yarıyılın son konuğu olacak mimar Kerem Yazgan için 13 Mayıs Cuma Günü saat 17.30’da Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde heyecanla bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir