PROSTEEL 2011 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’na Başvurular Başladı - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
PROSTEEL 2011 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’na Başvurular Başladı
Share 10 Kasım 2010

Son Teslim Tarihi: 28 Mart 2011

prosteel.jpgTürk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann Boru tarafından düzenlenen yarışmanın Ana Sponsoru Borusan Mannesmann Boru Sanayi’dir. Yarışmanın Ödülleri Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından verilecektir. Yarışmanın organizasyonu Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından yapılmaktadır.

Çelik malzemeyle yaratıcı çözümler geliştirmek, Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen PROSteel 2011 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başladı.
Yarışmanın seçici kurulunda Cafer BOZKURT (Mimar, Cafer Bozkurt Mimarlık Ltd. Şti.), Tuncer ÇAKMAKLI (Mimar, Çakmaklı Mimarlık Ltd. Şti.), Bünyamin DERMAN (Mimar, db Mimarlık Ltd. Şti.) , Dr. Selçuk İZ (İnşaat Yüksek Mühendisi, İz İnşaat Madencilik San. ve Tic. A. Ş.), Yaşar MARULYALI (Y.Müh. Mimar, UMO, Jüri Başkanı), Prof. Dr. Hasan ŞENER (Y.Müh. Mimar, İTÜ) ve Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI (İnşaat Yüksek Müh., Yeditepe Üniversitesi) bulunuyor.

Konusu bu yıl “Kapalı Spor Salonu Tasarımı” olarak belirlenen yarışmaya katılan ekiplerde en az bir mimarlık ve bir inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi olması gerekiyor. Ekip üyelerinin sayısıyla ilgili bir üst sınırlama bulunmuyor. İsteyen öğrenciler, www.prosteel.org sitesinde bulunan mesaj panosuna mesaj bırakarak da ekip oluşturabiliyorlar. Yarışmaya son başvuru tarihi 28 Şubat 2011, projeler ise en geç 28 Mart 2011’de Yapı-Endüstri Merkezi’ne teslim edilecek. Yarışmanın sonuçları 07 Nisan 2011 tarihinde www.prosteel.org web sitesinde açıklanacak. Ödüller ise 21 Nisan 2011’de Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

prosteel2.jpg

PROSteel elemeleri sonucunda birinci olacak ekibe 5.500 TL, ikinci ekibe 3.500 TL ve üçüncü ekibe 2.500 TL tutarında para ödülü verilecek. Bu ödüllerin yanı sıra bir ekibe de 5.000 TL tutarında Borusan Mannesmann Boru Özel Ödülü verilecek. Tasarımlarında ağırlıklı olarak Borusan Mannesmann Boru ürünü kullanan ekipler bu ödülü almaya hak kazanacak. Dereceye giren ekipler de bu özel ödülün sahibi olabilecek.Yarışmanın ile ilgili detaylı bilgiye ve online başvuru formuna www.prosteel.org adresinden ulaşılabilir.


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org