World Expo 2010 Pavyonları 2 - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
World Expo 2010 Pavyonları 2
Share 22 Ağustos 2009

Çin’in Şanghay kentinde yapılacak olan World Expo 2010′un yankıları tüm dünyada artarak devam ediyor. Hali hazırda dünya çapındaki en büyük organizasyonlardan biri olan World Expo’nun Çin ayağının şimdiye kadarki en büyük ve en kapsamlı Expo projesi olması bekleniyor. Bunun altında elbette Çin’in kendi gücünü dünyaya tekrardan kanıtlama isteği de yatıyor.

Hal böyle olunca, katılımcı ülkelerin, Şanghay’ın merkezindeki dev sergi alanında sunulacak olan pavyonları da birbirleriyle yarışır nitelikte oluyor. Her geçen gün yeni bir pavyon tanıtımı yapılıp, temel atma törenleri düzenleniyor.

İşte böyle bir atmosferde, ülkelerin bu küresel çaplı organizasyonlara simgesel olarak katılma ve kendilerini tanıtma biçimi olan pavyonlara bir göz atmaya karar verdik. Sergilenen pavyonların ilk 18 tanesine daha önce World Expo 2010 Pavyonları 1 dosyamızda yer vermiştik. Yeni eklenenlerle birlikte 18 pavyonu daha burada bulabilirsiniz.

Meksika
Hollanda
Japonya
İrlanda
Norveç
Danimarka
Avustralya
Yeni Zelanda
Almanya
İtalya
Şili
Fransa
Polonya
Nepal
Birleşik Arap Emirlikleri
Kanada
İspanya
Lüksemburg

Görseller: 2010 World Expo Resmi Sitesi

1 Yorum
  1. Hepsi birbirinden faklı ve hepsinde özel bir uğraşı var. Mimarlıklar yarışması gibi sanki. Özel.

    Fatma Esenler | 27 Ağustos 2009


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org