Ataşehir en çok arzulanan belediye - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Ataşehir en çok arzulanan belediye
Share 13 Aralık 2008

Merkez Bankası ve kamu bankalarının 2010 yılına kadar taşınmasının planlandığı Türkiye’nin yeni finans merkezi İstanbul Ataşehir, yerel seçimlerin de yıldızı oldu.

Kadıköy’den ayrılarak ilçe olacak Ataşehir halihazırda İstanbul’da en fazla adaylık başvurusunun yapıldığı ilçe konumuna geldi. AKP ve CHP’de, Ataşehir’e belediye başkanı isteyenler sıraya girdi. AKP’ye10 aday başvururken, resmi başvuruların henüz başlamadığı CHP’de Ataşehir için şimdiden 6 adayın adı geçiyor. Bunlar arasında İstanbul İl Sekreteri Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı İnci Beşpınar, Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Düzgün Meriç, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Nuhoğlu ve işadamı Cem Haydar Bektaş bulunuyor. Bizzat Başbakan Erdoğan’ın girişimi sonrası yasal düzenlemesi yapılan Batı Ataşehir’e Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın Ankara’daki genel müdürlük binalarının, yanı sıra BDDK ve SPK da taşınacak. Böylece 2010’da önemi daha da artacak bu ilçeyi yönetmek isteyen adaylar da siyasi partilerin önünde sıraya girdi. Ataşehir’e çok sayıda başvurunun olması en çok AKP Ataşehir İlçe Başkanı Rıza Saka’yı mutlu etti. Çünkü, AKP’de aday adaylık ücretleri ilçe merkezinin hesabına yatıyor. 2.250 YTL olan kişi başı ücret nedeniyle, 10 aday adayından AKP Ataşehir’in kasasına şimdilik 22 bin 250 YTL girdi.

İşte Ataşehir’de AKP’nin 10 aday adayı
# İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın danışmanı Ömer Abamor.

# İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Erdem.

# AKP İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyesi Alican Taşçı.

# AKP İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyesi Ebubekir Taşyürek.

# Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Demiröz.

# AKP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı İlker Kayabeyoğlu.

# Eski AKP Beşiktaş İlçe Başkanı Necdet Dursun.

# Eski AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Melih Bulu.

# İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamza Cebeci.

# İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hatice Kaçmazoğlu Özpek.

Kaynak: Akşam

38 Yorum
  1. Lütfen önce bu adrese bakın. http://www.flashaber.com.tr/haber_detay.php?haber_id=24
    Ben Ataşehir İlçesine bağlanan Yeni Çamlıca mahallesinde oturuyorum.Evliyim 1 çocuk annesiyim ve ev hanımıyım.Annemlerde Mustafa Kemal Mahallesinde oturmaktadırlar.Yani eski Ümraniye sınırlarında olan iki mahalle şimdi her iki mahallede yeni ilçe olan Ataşehire bağlandı.Biz aile olarak hepimiz Chp’liyiz.Adayımız kim olursa olsun oyumuzu mutlaka Chp’ye vereceğiz.
    Fakat adaylarımızı merak ettim ve evde pc’nin başına geçtim biraz araştırdım.
    1) Cem Haydar Bektaş
    2004 yılı Chp Esenler Belediye Başkan Adayı
    Aldığı oy 23.960 %14.00 , Akp’nin aldığı oy 72.346 %42.27 (M. Öcalan Bel.Başk)
    2007 yılı Chp 3.Bölge milletvekili adayı
    Şimdi Chp Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı
    nereden nereye, bu nasıl koltuk hırsıdır?Seni Ataşehirde kim tanıyor?
    2) İnci Beşpınar
    İnci Hanım’da bildiğim kadarıyla son genel seçimler için Chp’den milletvekili aday adayı idi.Köpek sığınma evleri gibi sosyal faaliyetlerine devam etmesini tavsiye edeceğim kendisine.Öyle her koltuğa talip olmakla siyaset yapılmıyor.Öyle popilist 1-2 eylemle halkın oylarına talip olunmaz.Ataşehir kolay lokma değil.
    Diğer adaylarımız hakkında yorum yapmayacağım.Verdiğim adres zaten Chp forum meydan savaşına dönmüş durumda.Orada tüm gerçekleri bulabilirsiniz.
    Saygılarımla
    Leyla

    Leyla | 13 Aralık 2008

  2. ak parti ataşehir için ismini ezberlediğimiz ve herkes tarafından anlatılan ama bir türlü tanışmaknasip olmadı hayırsever iş adamı olan fatih sinan yılmaz bey varmış , cuma namazına merkez camide idim hani namaz öncesi sohbetler bütün cemaat nerdeyse fatih sinan yılmaz ismini başkan yapmış bile ak partiden adaymı değilmi bilmiyorum ama bayağı övdüler bakalım ataşehir belediye başkanı kim olacak

    sualp özgen | 24 Aralık 2008

  3. ataşehirin kadıköyden ayrılması iyi oldu , ama hala belediye başkanlık binası yok , bende yeni bir iş arıyorum ataşehirde fatih başkan seçilecek gibi nereye gitsek hep ondan bahsediliyor, peki fatih abi bize iş varmı , oyumuz sana senin adını kayışdağına yazacağız fatih sinan yılmaz başkannnnnnnnnnnnnnım

    hasan gülle | 24 Aralık 2008

  4. ya allahaşkına fatih sinan yılmaz kim ki, hayatı yalandan ibaret olan bir adam,insanları kullanmaya çalışan iş ahlakı olmayan zavallı birisi.o şahısdan başkan olması mümkün değildir yanına girip çıkan insanın haddi hesabı yoktur,insanları mağdur eden birisinden çok zor durumlara düşüren birinden başkan olur mu önce insan olmayı öğrenmeli fatih bey önce insan olucak.

    deniz güneş | 31 Aralık 2008

  5. akp aday adayı fatih sinan yılmazla tanışmamakla pek birşey kaybetmemişsiniz leyla hanım.hayırseverlik şöyle dursun işçilerinin haklarını vermeyen biri kendisi.kul hakkı çok önemlidir.cuma namazlarında onu öveceklerine .fatih beye bunu hatırlatsınlar.ataşehir dürüst insan,çalışkan insan istiyoruz.

    servet atay | 31 Aralık 2008

  6. akp lilere yazık olur ben akp li olmayan bir insan olarak bile akp ye acırım fatih sinan yılmaz gibi birisini partinize katarsanız aday adayı olarak bile gösterirseniz hayatınız hatasını yapmış olursunuz akp yi rezil edicek karaktere sahip bir adamdır.

    emine | 31 Aralık 2008

  7. bizim orda meyveli ağaça atılan taş bazen de başa düşer derler , fatih sinan yılmaz gibi kaç tane başarılı iş adamı var , adam gece gündüz insanlara faydalı olmaya çalışıyor allah korkusu olan başkan fatih bey hakkında ileri geri konuşmak yakışmaz allah başakanımıza ömür versin oda bize faydalı olsun

    mehmet memişoğlu | 5 Ocak 2009

  8. Arkadaşlar herkez rahat olsun Ataşehir için en iyi aday Battal İLGEZDİ dürüs başarılı ve çalışkan kişiliği ile ATAŞEHİRİ KAZANACAKTIR

    ilhan kınalı | 6 Ocak 2009

  9. SENDEN BAŞKAN OLMAZ KENDİNİ GERİ ÇEK

    SÖNMEZ | 6 Ocak 2009

  10. MEHMET MEMİŞOĞLU KARDEŞİME CEVAP,
    O AĞAÇ NE MEYVESİ VERMİŞ İYİCE BİR ARAŞTIRIN BAKALIM,İNSANLARA ZARARDAN BAŞKA NE FAYDASI OLMUŞ ACABA BİR ARAŞTIRIN ÇOK RİCA EDERİM.BELLİ Kİ KENDİSİNİ HİÇ TANIMIYORSUNUZ.İNSANLARI KULLANMAYA ÇALIŞAN İŞ AHLAKI OLMAYAN BİR ŞAHIS KENDİSİ.SAYGILAR..

    SELAMİ KARACA | 6 Ocak 2009

  11. FATİH EFENDİ MEYVE VEREN AĞAÇ DEĞİLDE OLSA OLSA KAKTÜS OLUR İNSANLARIN CANINI YAKAN İNSANLARI ACITAN ÇEVRESİNE ZARARDAN BAŞKA HİÇBİRŞEY VERMEYEN BİRİSİDİR.

    mustafa kadıoğlu | 7 Ocak 2009

  12. allahaşkına fatih sinan yılmaz’ın ne başarıları olmuş.biri anlatsın da bizde bilelim.hala ankara halk ekmeğe verdiği belgelerdeki şaibe açıklanmadı.yada bunları açıklayın.bir insanın çevresine faydalı olabilmesi için önce kendine faydalı olması lazım.cuma namazlarında lütfen kul hakkının önemi vurgulansında.sayenizde belki insafa gelir de paralarını ödemeği insanlara parasını öder.sizde sevap işlemiş olursunuz…

    leyla başaran | 7 Ocak 2009

  13. Ataşehir için Belediye Başkanı olarak görmek istediğim İnci Beşpınar hanımdır. Neden mi? Bunun üç asıl nedeni bulunuyor. 1. Bir Kadın belediye başkanının Türkiye için mutlak yararına inanıyorum. 2. Uzun yıllara dayanan başarılı, dürüst, çağdaş Belediye tecrübeleri. 3. İnsana hizmeti merkezine alan sosyal sorumlulukları yüksek birisi oluşudur. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum.

    Deniz Ersöz | 14 Ocak 2009

  14. BEN FEMİNİSTİM. AMA İNCİ HANIM GİBİ İNSANLARIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK YERİNE HER ZAMAN YAPTIĞI Gİbi belediyenin ıvır_zıvır işleriYLE uğraşması gerekirdi. KÖPEK sıĞINMA EVİNDEKİ FAALİYETLERİNE DEVAM ETSİN ……….

    Av.Sevinç ERAYDIN | 17 Ocak 2009

  15. ben yaklaşik 20 yildir içerenkoyde ikamet etmek teyim bugune kadar chp den gozle gorulur bir hizmeti goremedik lutfen birakında hizmet eden kişiler gelsin

    ziya bakırcı | 17 Ocak 2009

  16. Aşağıda yer alan ve bir gazeteden alınan,Düzgün Meriç’le ilgili haberi okuyun ve ondan sonra karar verin.En donanımlı,yüzlerce projesi olan Ataşehir’in gülen yüzü olacak insan Düzgün Meriç bey’dir.Ataşehir Düzgün Meriç’e , Düzgün Meriç Ataşehir’e yakışır.

    Düzgün Meriç’e meslekte başarı ödülü verildi

    Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Düzgün Meriç’e “Meslekte Başarı Ödülü” verildi. Kozyatağı Rotary Kulübü’nün düzenlediği “Meslekte Başarı Ödülü”ne layık görülen Düzgün Meriç, 8 Kasım Cumartesi günü Marmara Yelken Kulübü’nde düzenlenen töerne eşi Sevgi Meriç ile birlikte katıldı. Düzgün Meriç’e ödülü, Kozyatağ Rotary Kulübü Dönem Başkanı İsmail Hakkı Bilenoğlu ve Meslek Hizmetleri Komitesi Başkanı Can Berk Tanman tarafından verildi.
    Dil, din, mezhep, ırk ayırımı yapmadan tamamen hümanist düşünceden yola çıkarak Kadıköy’de verdiği hizmetlerle kendisini sevdiren Düzgün Meriç, mahallelilerin sorunlarıyla sağcı ya da solcu diye ayırt etmeden yakından ilgilendi. Özellikle cami dernek yöneticileriyle çok güzel diyaloglar kurdu. Ağırlıklı olarak “Ankara Asfaltı’nın üstü” diye tabir edilen Ataşehir Bölgesi’ne belediye olanaklarını aktaran Düzgün Meriç bu bölgenin insanları tarafından da çok seviliyor.

    Düzgün Meriç’in özgeçmişi
    1955 Elazığ doğumlu olan Düzgün Meriç, ilk ve ortaokulu Elazığ’da, liseyi Karadeniz Ereğli Lisesi’nde tamamladı. 1978 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne göreve başladı. 1989 yılında Kartal Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olan Düzgün Meriç, 1999 yılında Kadıköy Belediyesi’ne yine Fen İşleri Müdürü olarak göreve başladı. Halen aynı görevde olan Meriç, Sevgi Meriç ile evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

    Orhan Gül | 20 Ocak 2009

  17. battal başkan olursa siz ondan sonra gorun.ne bag kalır ne bahce,ataşehirde.onunda hakkında acılmadık yolsuzluk davası kalmaz.yok onunda selami öztürkten bir farkı,belediye secimlerinde inçe eleyip sık dokuyalım iş yapacak birine verelim oyumuzu takım tutar gibi değil daha yeni ilçe olduk battal hiç bir iş yapamaz ancak avantadan arsa bulursa inşaat yapar artık onuda zor yapar.cunku ataşehir koptu kadıköyden butun korkuları hazine arazileri ve beleş arsaları kaybetmemek için ugraşıyorlar işallah ataşehiri kazanamaz chp cunku cıkardıgı butun adaylar rantcı.

    gokhan gokhanolu | 3 Şubat 2009

  18. Chp belediye başkanlarının basında çıkan güzel haber başlıkları.
    Chp altınoluk belediye başkanı İsmail aynur yolsuzluk iddiası ile tutuklandı.31 ocak 2009,
    Chp güzelbahce belediye başkanı ertan avkıran ihaleye fesat ve rüşvet almaktan tutuklandı. 12.01.2009.
    chp değirmendere belediye başkanı Necati Şemsettin ihaleye fesat ve rüşvetten tutuklandı.12.01.2009
    chp çorlu belediye başkanı altan ersin ve 11 kişi ihaleye fesat ve rüşvetten tutuklandı.26.06.2008.
    chp Edirne belediye başkanı hamdi sedefçi ninde bulunduğu sekiz kişi tutuklandı.11.01.2008
    chp Balıkesir Edremit ilçesine bağlı zeytinli belediye başkanı şadan aytac başkan yardımcısı İlker balık ve yedi kişi ihaleye fesat ve rüşvetten tutuklandı.tutuklandı.31.ocak.2009,
    chp urla belediye başkanı ve aralarında bulunan yedi kişi tutuklandı.03.08.07.
    chp Balıkesir Bigadiç ilçe başkanı türker yılmaz yolsuzluktan tutuklandı.
    Chp cankaya belediye başkanı muzaffer eryılmaz rüşvet dersi verdigi ses kaydı ortaya cıktı.
    Chp belde başkanı turgay turp hırsızlıktan tutuklandı.12.01.2007.
    Chp Kadıköy belediye başkanı selami öztürke ihale yolsuzluk soruştuması açıldı.
    Chp li meclis üyeleri bugün ne götürürüm derdinde,
    Chp Kadıköy belediye başkanına İstanbul cumhuriyet başsavcılığı görevi kötüye kullanma ve ihmal dava açtı.
    Chp Kadıköy belediyesinde yolsuzluk.
    Chp Kadıköy belediyesinde usulsüzlük.
    Chp Kadıköy belediyesinde yandaşlarına kıyak,
    Şimdi de chp ataşehir belediye başkan adaylarına bakın hepsi mutahit işi nedir herkes bilir demirden çimentodan kumdan çakıldan sıra geldi ataşehire bakalım onun neresinden,
    Pek yakında onuda görürüz gazetelerde aynı yukarda yazılanlar gibi haklarında bir şeyler çıkar.
    ne ğariptirki tutuklanan ve yargılanan bütün chp belediye başkanlarının suçları aynı.sanki hepsi birbirlerine akraba bu kadar benzerlik olmaz sanki aynı aşiretten gibiler,yolsuzluk,rüşvet,ihalaleye fesat karıştırmak.zimmetine para geçirmek,birde bunlar meydanlara çıkıp biz Atatürkçüyüz diyorlar,Atatürk ün partisiyiz diye ovunuyorlar acaba Atatürk yaşasaydı bu başkanlar bu yanlışları yapabilirlermiydi.tahminen chp nin kapısının önünden bile geçemezlerdi.halk için değil kendileri ve yandaşları için belediye başkanı oluyorlar ama kabahat onlarda değil bizlerde kime oy verdiğimizi bile bilmiyoruz.çoğu vatandaşımız oy verdiği kişinin ismini bile bilmiyor inanın seçtiğimiz kişinin tahsili nedir tecrübesi nedir ne getirir ne götürür.nasıl biri bunları düşünmüyoruz sonra ah vah nerden geldi bunlar başımıza.onun için çok iyi araştırın ve ona göre oyunuzu verin buğun bize yapılan yanlışlar yarın çoçuklarımızın yaşamını çok etkileyecek.

    gokhan | 8 Şubat 2009

  19. DP PARTİNİN ADAYI FATİH SİNAN YILMAZ KALİTE ATAŞEHİRİ BİR MARKA VE KALİTE MERKEZİ YAPMAK İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR İNTERNET ALEMİN YANİ SANAL ALEMİ SAHTE İSİMLİ DELİKANLILARIDA İNŞALLAH GÖRECEKLER ALEVİ SÜNNÜ KÜRT ÇERKEZ LAZ FARKETMEZ ONUN İÇİN SEVGİ VE GÖNÜL İNSANIDIR İSTERSENİZ SİZDE DAHA İYİ TANIYIN AK PARTİ NE YAPTI BU GÜNE KADAR YA CHP KADIKÖY ESNAFLA BİRAZ KONUSUN İSTERSENİZ DÜRÜSTLÜK ABİDESİ OLDUGUNUZ WALLAHİ ATAŞEHİR FATİH SİNAN YILMAZ BAŞAKANIMIZLA İNŞALLAH DAHA İLERİLERE TAŞINACAK

    METİN KORKMAZ | 9 Mart 2009

  20. DOLAYISI İLE İNTERNETTE SAHTE OY OYUNLARI YAPMAYIN BAGIRSANIZDA CAGIRSANIZDA FATİH SİNAN YILMAZ GELİYOR KARDEŞİM ALLAH SİZLERİNDE İNŞALLAH BİR SONRAKİ DÖNEM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERİR TANIDIGINIZ KİŞİLER HAKKINDA KONUSMAYI ÖGRENİN HA SAKIN BAŞKAN OLURSA FATİH BEY DÜRÜST BİR ADAM GİBİDE KARSISINA CIKMAYIN BENCE

    METİN KORKMAZ | 16 Mart 2009

  21. Battal İLGEZDİ başkan oldu da ne oldu? ZEYNEL FIRAT gibi Seçim kurulunun bile hiç tanımadan veto ettiği bir hırsızı getirip kendine özel kalem müdürü yaptı.

    MEHMET ORAL | 13 Mayıs 2009

  22. Battal Baskan yanlis yapiyor eger secimden once Zeynel Firat’i ozel kalem muduru yapicagini bilseydim inanin ben ve ekibim asla calismazdik oyumuzu verirdik ama herhangi bir calisma icinde bulunmazdik,zaten secim oncesi battal baskanin hep yakinindaydi suphelerim vardi ve maalesef bu suphelerde hakli ciktim,zeynel firat kimki bilgisi,tecrubesi neki ozel kalem muduru yapiosun onu adam tescilli rusvetci ben rusvetcide demiorum hirsiz diorum bu adamla atasehir batar 5 yil iicnde ne goturursem derdine duser verdigimiz oylarla zeynel firati bole br makama getirdigimiz den dolayi utaniyor ve atasehir halkindan ozur diliyoruz,,,

    burak yilmaz | 29 Mayıs 2009

  23. zeynel de battalda aynı mal balık bastan kokar derler ne yaparsın

    can akyol | 15 Haziran 2009

  24. Ataşehir tabiki yeni bir belde ve çok arzulanması doğal bu yüzden. Oraya yepyeni anlayışlarla yepyeni bir belediyecilik örneği ile çok güzel işler yapılabilir. Halkın yanında ve onun ihtiyaçlarını önemseyen bir liderliğe ihtiyaç var.

    Deniz Paçacı | 13 Temmuz 2009

  25. Sayın Belediye başkanım ve belediye çalışanları.27 senelik İstanbul Kadıköy doğumluyum .işin doğrusu çok muhtar ve birkaçtane muhtar geldi
    vaadler de bulundular şöyle olacak şöyle yapacağız diye
    dediklerinin bir kısmı oldu bir kısmını yapabilecek güç ve kapasite olduğu halde yerine getirilmedi
    yukarıdaki yazıları okudum .
    ön yargılı bir insan değilim
    inanıyorum ki sizler boş sözlere ve boş işlere uymayacaksınız

    ben evli ve bir çocuk babasıyım .2 ay önce işsiz kaldım
    çoçukları sever ve onlarla oynarım
    sizler de bilirsiniz ki insan hayatının en güzel yılları çoçukluk yılları
    ama bu günümüzde çoçukların oynayacak alanları daralmaktdır mahallemizin nüfusu yaklaşık 40000
    park adeti 3
    sizlerden istirhamım yeni sahra mahallesi fevzi çakmak cad. ilgi göstermenizdir. SAYGILAR İŞ HAYATINIZDA BAŞARILAR

    muhammet | 15 Ekim 2009

  26. LÜTFEN her belediye başkanını bir tutmayın ,
    insanları karalamak ve iftira atmak kul hakkına girer

    muhammet | 15 Ekim 2009

  27. allah ataşehir halkını seviyormuş ta d. meriç ten korumuş…aferin chp lilere popilizmi görebilmişler….

    şenndur | 4 Kasım 2009

  28. sn orhan gül d. meriçi ne kadar tanıyorsunuz….

    ş. oguz | 4 Kasım 2009

  29. F.S. Yılmaz, başınıza gelebilecek en büyük sorundur.
    Diger adayları tanımıyorum ancak Fatih Bey’den daha tehlikeli olma ihtimalleri yok.
    Biraz geçmişini kurcalayan herkes, acı gerçek ile karşılaşacaktır…

    Siz siz olun, O’ndan uzak durun…

    insan olarak benim gorevim uyarmak… gerisi size kalmış…

    Mehmet Günalan | 8 Ocak 2010

  30. fatih sinan yılmaz başkana selam olsun yüreği güzel insan selam olsun , fatih bey hakkında konuşan bazı itler onun ekmeğini muhakkak yemiş nankör köpeklerdir , kendilerine sorsunlar ekmeğini fatih sinan yılmaz ‘ın yedik mi diye allah yolunuzu açık etsin başkanım

    esra bilgiç | 9 Şubat 2010

  31. ataşehir için gerçekten çalışkan , dost canlısı ve proje adamı var , oda değerli insan fatih sinan bey , bu hırsız battal ve akp yobazlarına sorarım ne yapmışlar ömer denilen suratsızı getirdiler şimdide bu hırsız tayfasına mecbur ettiler ataşehirimizi , inşallah fatih sinan yılmaz başkan gelecek ben mhp liyim ama adam gibi adam fatih başkanımız inşallah ona çalışacağız

    güleser banu erdem | 9 Şubat 2010

  32. bizim için en önemli şey insanların dost canlı olması ve ekmeğini paylaşması bunuda allah fazlasıyla fatih sinan yılmaz başkanıma vermiş allahım başkanım senin her işi rast getirsin senin bize yaptığın iyiliği unutamayız , kızım doğum yaptı koştun geldin , hastane masraflarımıza yettin allah senin yolunu açık etsin babam.

    mustafa odabaş | 11 Şubat 2010

  33. SEN GÖNLÜMÜZÜN BAŞKANISIN FatihSinan YILMAZ

    y çiç | 1 Haziran 2011

  34. KIRAT köprüsünde yeniden başlayacak hizmet sevdamız Durmak Yok Yola Devam YOLUN SONU GELDİ( DOĞRU YOLA) DEVAM

    y çiç | 1 Haziran 2011

  35. Eğer AKP’nin Türkiye’yi olağan üstü kalkındırdığını düşünüyorsanız şu rakamlara bir bakın:
    1980′de 116,2 milyar dolarla 19. sırada yer aldı.
    1981 ve 1982′de 20.,
    1983′te 19. büyük ekonomi olan Türkiye,
    1984′te 175,7 milyar dolar ile 17. sıraya yükseldi.
    1986′da 16,
    1987-1998-2004-2005-2006-2007-2008′de 15. sırada
    2009’da 16,
    2010’da 16,
    2011’de 17.sıra.
    Görüldüğü gibi AKP Türkiye’yi 15.sırada almış ve büyük bir başarıyla ekonomi endeksinde 17 sıraya düşürmüştür.
    Bu arada kimler kalkındı derseniz yandaşları bir inceleyin.

    Seyit Ali Türker | 1 Haziran 2011

  36. FATİH SİNAN YILMAZ DEDİGİNİZ ADAMA Bİ BAKALIM.
    2007 AKP MİLLETVEKİLİ ADAYI
    2009 DP ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
    2011 AKP ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ADAYI
    2011 TEMMUZ DYP GENEL BAŞKAN DANIŞMANLIĞI
    http://www.ardahanhaberleri.com/haber/3207/fatih-sinan-yilmaz-dypde-onemli-goreve-geldi
    2015 CUMHURBAŞKANI ADAYI İNANMAYANLAR İÇİN
    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=294865

    BIRAKIN BÖYLE KOLTUK SEVDALISI DENİZ ANASI GİBİ OLAN REZİL İNSANLARI

    TEK YOL CHP TEK YOL CUMHURİYET HALK PARTİSİ

    AKP NİN BÜTÜN OYUNLARINA RAGMEN ATAŞEHİRİ ÇAĞDAŞLAŞTIRAN BATTAL BAŞKANA SELAM OLSUN.

    ugur | 30 Ağustos 2011

  37. Sayın Fatih Sinan Yılmaz yüzlerce hayırla anılırken , bunların adresine bakmadan yenilerini ekliyor hayırda yemekler veriyor, gençlere burslar , fakir ailelere yardımlar , kimsesizi gözetiyor adeta vakıf adamı olmuş bir insan allah fatih beye korkunç bir zeka vermiş hemen herşeyi çözümünü yapabiliyor insan olarak kendisini tanıdığıma çok mutluyum , bazı ahlaksızlar böyle kıymetli bir kişiyi iftira atmanın derdine düşmüş altın çamura batsa altındır , kötü sözler fatih sinan yılmaz abiyi yüceltiyor , kimin bu kadar seveni var onun ekmeğini yeyipte haksızlık edene lanet olsun , fatih abi sen adam gibi adamsın

    Asım Güleryüz | 15 Ekim 2011

  38. Fatih Sinan YILMAZ yaz onun adını ADAM diye oku babam yiğit, gözükara , eli açık , dürüst ve proje adamı seviyoruz Fatih Sinan Başkanı , her türlü yanındayız Sayın Başkanım ATAŞEHİR seninle güzel olacak .

    mustafa karamehmet | 9 Ekim 2018


Yorum yazmak için


  Projenin temel amacı, şehir idaresi, kamusal sosyal eylem merkezi ve yerel polis karakolu da dahil olmak üzere çeşitli işlevleri tek bir binada birleştirerek Etterbeek yönetiminin kimliğini yeniden tanımlamaktı. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org