Enginar yetiştirerek, okula ek bina yapacaklar - MİMDAP
Ana Sayfa Bağlantılar Biz Kimiz İletişim Mimar İş İlanları
ANA SAYFA
Enginar yetiştirerek, okula ek bina yapacaklar
Share 17 Ekim 2007

Manisa merkeze bağlı Yeşilköy’deki ilköğretim okulunun arka bahçesinde yetiştirilen domateslerle okula teknolojik yatırım yapıldı.

Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu Müdürü Okan Şahin, geçen yaz aylarında yetiştirdikleri domatesler ve hayırseverlerin katkılarıyla 190 öğrencinin eğitim gördüğü okulun tüm sınıflarına bilgisayar, VCD ve televizyon aldıklarını, daha önce aldıkları bilgisayarların borçlarını kapattıklarını, kütüphaneye yeni kitaplar kazandırdıklarını, yoksul 15 öğrenciyi dershaneye yazdırdıklarını, prefabrik sınıflar yaptırdıklarını belirtti. Şahin, çabalarına Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de destek geldiğini, bu kapsamda derslik sorununu çözmek için 8 derslikli prefabrik ek bina yapımının gündemde olduğunu bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından projelendirilen çalışma kapsamında Manisa için ayrılan 2 prefabrik bina kontenjanından birisinin okul bahçesine yapılmasının kararlaştırıldığını ifade eden Şahin, şunları söyledi: “Binalarımız eski olduğu için eğitim ve öğretim sağlıklı yürütülemiyordu. Şimdi prefabrik ek bina yapımıyla derslik sıkıntımız kalmayacak.” Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, okul müdürü Okan Şahin’i takdirname ile ödüllendirmişti.

Kaynak: Zaman


Yorum yazmak için


  Avustralya’nın Melbourne kentindeki Penleigh ve Essendon Gramer Okulu’ndaki (PEGS) Müzik Merkezi, McBride Charles Ryan’ın (MCR) PEGS Kampüsleri genelindeki bir dizi girişiminin bir parçasıdır. 

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Mimdap.org